Αρχική σελίδα

 

Ένα από τα λογοτεχνικά αριστουργήματα του 20ού αιώνα, μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε την περασμένη σεζόν σε σκηνοθεσία Τάσου Σαγρή, φιλοξενείται φέτος στο θέατρο Πόρτααπ’ το Σάββατο 31 Οκτωβρίου.

 

Ένα από τα πιο αντιπροσωπευτικά έργα του Θεάτρου του Παραλόγου, μια «τραγικωμωδία σε δυο πράξεις», όπως τη χαρακτήρισε ο ίδιος ο Μπέκετ, έως τις 29 Νοεμβρίου στο Σύγχρονο Θέατρο.

 

Κάλεσμα συμμετοχής στο 11ο Dance Days Chania που προγραμματίζεται για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου 2021, απευθύνουν με ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές

 

 

Η συναυλία που δόθηκε στο Criterion ήταν εν μέρει live show, εν μέρει μουσικό βίντεο

 

 

Μπες κι εσύ στην παρέα και χρηματοδότησε τον καινούριο δίσκο με τίτλο "Δισκό σας"

 

Πρεμιέρα την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου στο θέατρο Σταθμός για τέσσερεις μόνο παραστάσεις

 

 

 

Την περασμένη Παρασκευή 16 Οκτωβρίου, στην Αίθουσα Τέχνης του Ελληνογαλλικού Συνδέσμου, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της ατομικής έκθεσης της Ισμήνης Μίχα «Η Τεθλασμένη του Κόσμου».

 

Με μια απρόσμενη διασκευή της άριας «του καταλόγου» από τον Ντον Τζοβάννι του Μότσαρτ, η Εθνική Λυρική Σκηνή ενημερώνει το κοινό για τα μέτρα ασφαλείας που έχει λάβει για την προστασία από τον κορονοϊό

Πρόσφατες αγγελίες

  • ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ μαθήματα μοντέρνου πιάνου / keyboards / τεχνολογίας ήχου των πλήκτρων - synthesizers και θεωρητικών (βασική θεωρία, μοντέρνα αρμονία)

  • ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ χορεύτρια οριεντάλ με όμορφο και εντυπωσιακό σόου αναζητά εργασία τριήμερο Παρ-Σαβ-Κυρ σε αίθουσες εκδηλώσεων, εστιατόρια.

  • ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ από έμπειρη ηθοποιό μαθήματα υποκριτικής, ορθοφωνίας. Προετοιμασία για εξετάσεις κρατικών και ιδιωτικών δραματικών σχολών.

  • ΖΩΓΡΑΦΟΣ επαγγελματίας με πλούσιο καλλιτεχνικό έργο αναλαμβάνει με επιτυχία πορτρέτα από φωτογραφίες, έργα τέχνης, μικρογλυπτά, τοιχογραφίες, εικον