Αρχική σελίδα

 

 

 

 

Τον ερχόμενο Δεκέμβριο το Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου παρουσιάζει τα Radio Plays, στα οποία συμμετέχουν πάνω από 60 εξαιρετικοί Έλληνες καλλιτέχνες και καλλιτέχνιδες

 

 

 

 

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την υποβολή καλλιτεχνικών προτάσεων

 

Η τέχνη και η δημιουργικότητα βρίσκουν πάντα τον τρόπο να προσεγγίσουν τον κόσμο ακόμη και σε δύσκολους καιρούς.

 

 

Η πρωτοβουλία Support ART Workers δημιουργεί ένα δίκτυο αλληλεγγύης για την άμεση στήριξη των εργαζομένων στον Πολιτισμό που βρίσκονται σε ανάγκη.
 

 

 

 

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός τεχνών, Twentytwenty Arts, υλοποιεί εκστρατεία ευαισθητοποίησης για την ψυχική υγεία και ένα project δημόσιας τέχνης με τίτλο «Life on the Line» στο μετρό TTC του Τορόντο.

 

Το M-eating Hub αποζητά τη βοήθεια και τη συνεργασία όλων, καταγράφοντας τους τρόπους με τους οποίους ο καθένας μας μπορεί να βοηθήσει σε αυτή την προσπάθεια με έντονο το κοινωνικό αποτύπωμα.

 

 

To 3ο Παιδικό & Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας σας περιμένει από τις 14 ως τις 22 Νοεμβρίου στο site του για να παρακολουθήσετε online και δωρεάν ολόκληρο το φετινό του πρόγραμμα, για παιδιά από ηλικίες 2 ετών και εφήβους.

Τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου, στις 00:10 η εκπομπή «MEGA STORIES» και η Δώρα Αναγνωστοπούλου επιχείρησαν να δώσουν φωνή στους Έλληνες καλλιτέχνες αλλά και στους ανθρώπους που εμπλέκονται με την καλλιτεχνική δραστηριότητα στην Ελλάδα.

Πρόσφατες αγγελίες

  • ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ μαθήματα μοντέρνου πιάνου / keyboards / τεχνολογίας ήχου των πλήκτρων - synthesizers και θεωρητικών (βασική θεωρία, μοντέρνα αρμονία)

  • ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ χορεύτρια οριεντάλ με όμορφο και εντυπωσιακό σόου αναζητά εργασία τριήμερο Παρ-Σαβ-Κυρ σε αίθουσες εκδηλώσεων, εστιατόρια.

  • ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ από έμπειρη ηθοποιό μαθήματα υποκριτικής, ορθοφωνίας. Προετοιμασία για εξετάσεις κρατικών και ιδιωτικών δραματικών σχολών.

  • ΖΩΓΡΑΦΟΣ επαγγελματίας με πλούσιο καλλιτεχνικό έργο αναλαμβάνει με επιτυχία πορτρέτα από φωτογραφίες, έργα τέχνης, μικρογλυπτά, τοιχογραφίες, εικον