Χειμερινοί Κολυμβητές ζωντανά στην Αθήνα

Χειμερινοί Κολυμβητές ζωντανά στην Αθήνα

Την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου στο Gazarte Roof Stage. 

 

Οι Χειμερινοί Κολυμβητές επανεμφανίζονται στην Αθήνα σε πλήρη απαρτία, θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα εφ’ όλης της ύλης, τραγούδια από την 40χρονη παρουσία τους στη μουσική σκηνή με οκτώ δίσκους και άλλα ανέκδοτα.

Ο Αργύρης Μπακιρτζής, βασικός συνθέτης,  στιχουργός και τραγουδιστής του συγκροτήματος που γεννήθηκε και σπούδασε στη Θεσσαλονίκη, από το 1975 ζει στην Καβάλα κι αυτό ήταν φυσικό να επηρεάσει τη στιχουργική του έμπνευση. Έτσι πολλά τραγούδια του, όπως και αρκετά του στενού του φίλου και συνεργάτη Σταύρου Καραμανιώλα απ’ το Καζαβήτι της Θάσου, αναφέρονται στην Καβάλα και βέβαια αυτά θα αποτελέσουν τον βασικό κορμό της εμφάνισης των Χειμερινών Κολυμβητών στη συναυλία τους.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η πρώτη live εμφάνιση τους Κολυμβητών έγινε στις 31.4.1980 στη Μεγάλη Λέσχη, ενώ ο πρώτος τους δίσκος με τον ομώνυμο τίτλο κυκλοφόρησε στο τέλος της ίδιας χρονιάς.

Γνωστοί για τις ιδιαίτερα επιτυχημένες live εμφανίσεις τους και τους φανατικούς οπαδούς τους, οι Χειμερινοί Κολυμβητές προτείνουν μία διαφορετική , sui generis συναυλία, που μένει αξέχαστη σε όσους την έχουν παρακολουθήσει έστω και μία φορά.

Οι εμφανίσεις τους αποτελούν γεγονός, κάθε συναυλία τους είναι διαφορετική γιατί δημιουργείται «επί τόπου» με τη συμμετοχή του κοινού και κάθε παράστασή τους διακρίνεται όχι μόνο για τη μουσική τους πρόταση που συνδυάζει παραδοσιακά και σύγχρονα στοιχεία , εφαρμοσμένα από δεξιοτέχνες μουσικούς, αλλά και για την ευδιάθετη, ζεστή και ουσιαστική ατμόσφαιρα που δημιουργούν  με το κοινό τους.

Στις συναυλίες τους συχνά συμπράττουν φίλοι τους , μουσικοί και μη.

Οι ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ στο Gazarte Roof Stage θα εμφανιστούν  με την παρακάτω σύνθεση:

Αργύρης Μπακιρτζής : φωνή 

Κώστας Βόμβολος : φωνή 

Κώστας Σιδέρης : τζουράς , φωνή

Μπάμπης Παπαδόπουλος : κιθάρα 

Θοδωρής Ρέλλος : σαξόφωνο 

Χάρης Παπαδόπουλος : μπουζούκι

Μιχάλης Σιγανίδης: κοντραμπάσο, φωνή

 

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου
Gazarte Roof Stage (Βουτάδων 32-34,Γκάζι)
οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30

Εισιτήρια :
• Α' ΖΩΝΗ : 23€
• Β' ΖΩΝΗ : 18€

Σημεία Προπώλησης :
• VIVA.GR
• Reload Stores
• WIND

 

Περισσότερες πληροφορίες και προπώληση εισιτηρίων εδώ