Τo "καλάθι" της εβδομάδας από τον Σύλλογο Μουσικών Βορείου Ελλάδος

Τo "καλάθι" της εβδομάδας από τον Σύλλογο Μουσικών Βορείου Ελλάδος

Ο Σύλλογος Μουσικών Βορείου Ελλάδος σε συνεργασία με το M-Eating Hub ξεκινάει άμεσα, διανομή τροφίμων, για όλους όσους το έχουν ανάγκη και το επιθυμούν.

Στην παραπάνω δράση συμπράττουν μαζί με τον ΣΜΒΕ ο Σύλλογος “Το σπίτι του Μουσικού” και το παράρτημα του ΠΜΣ (Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος).

Σκέψη και μέλημά μας είναι, να ανακουφιστούν πρωτίστως, οικογένειες πληττόμενων συναδέλφων από τις επιπτώσεις της πανδημίας, έστω και στο ελάχιστο.

Η προσφορά ισχύει και αφορά όλους τους μουσικούς της πόλης, ανεξάρτητα από το αν είναι μέλη των οικείων σωματείων η όχι.

Αφορά επίσης όλους τους συναδέλφους όλων των ειδικοτήτων στο θέαμα – ακρόαμα. (Ηχολήπτες, φωτιστές).

Παρακαλούμε, να δηλώσετε άμεσα την συμμετοχή σας, όσοι επιθυμείτε να παραλαμβάνετε μια φορά την εβδομάδα, ένα πακέτο φρέσκων τροφίμων πρώτης ανάγκης στα τηλέφωνα: 6946512315 Χριστόπουλος Θοδωρής, 6949402611 Κεχαγιάς Δημήτρης & 6938783235 Γκούβας Κωνσταντίνος

Σύντομα ανάλογα με τον «χάρτη» που θα διαμορφωθεί από την ζήτηση, θα υπάρξει ανακοίνωση για τα σημεία διανομής.

Επίσης σας καλούμε να ενημερώσετε ή και να παροτρύνετε συναδέλφους οι οποίοι δεν έχουν λάβει γνώση της δραστηριότητας αυτής, εκ μέρους του Συλλόγου.

Παρακαλείσθε όλοι να συνδράμετε τους πληττόμενους συναδέλφους, έτσι ώστε να ξεπεράσουν την πιθανή συστολή. Συστολή η οποία θα τους οδηγήσει άδικα να μην επικοινωνήσουν και βέβαια, τελικά να μην ωφεληθούν από αυτό το ελάχιστο βοήθημα.

Θα υπάρξει απόλυτη εχεμύθεια.

Μόνον με την αυτοοργάνωση και την αλληλεγγύη θα τα καταφέρουμε όλοι μαζί!

Σκοπός μας είναι, η πρωτοβουλία μας αυτή να διατηρηθεί, για όλο αυτό το χρονικό διάστημα, όπου η πανδημία δημιουργεί οριακές συνθήκες στη ζωή μας.

Το Δ.Σ. του Σ.Μ.Β.Ε
 

Η επόμενη διανομή τροφίμων θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6/11/2020 και ώρα 15:00 έως 18:00

*Λόγω ειδικών συνθηκών και μέτρων που έχουν ληφθεί στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, ελπίζουμε να μπορέσει να συνεχιστεί απρόσκοπτα το έργο αλληλεγγύης αυτής της συλλογικής πρωτοβουλίας. Σε κάθε περίπτωση, αναμένεται ανακοίνωση και ενημέρωση από την σελίδα του ΣΜΒΕ*

 

Περισσότερες πληροφορίες για τη δράση, τις ώρες και το σημείο διανομής εδώ