Σπύρος Γραμμένος, «Σταυρός του Νότου»

Σπύρος Γραμμένος, «Σταυρός του Νότου»

Ο Σπύρος Γραμμένος στον «Σταυρό του Νότου» τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου.

 

Τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου ο Σπύρος Γραμμένος μας προσκαλεί στην κεντρική σκηνή του «Σταυρού του Νότου», αν δεν έχει κορωνοϊό, αν δεν είναι ακόμη στην Αττική Οδό, αν μπορεί να κατέβει τη Μεσογείων, αν έχει επιστρέψει από το τριήμερο...

Το 2021 δεν γιορτάσαμε μαζί την υπέροχη μέρα του αγίου Βαλεντίνου, με αποτέλεσμα να έρθει η επόμενη μετάλλαξη και μετά η επόμενη μετάλλαξη και μετά η επόμενη μετάλλαξη. 2022 πια, μπολιασμένοι με πιστοποιητικό, λίγο πριν από την έβδομη δόση, ανοίγουμε τις πύλες του «Σταυρού του Νότου».

Ηθοποιοί, τραγουδιστές, χορευτές, χορογράφοι, χορεύτριες μπουρλέσκ, χορευτές μπόιλεσκ, κλόουν, ταχυδακτυλουργοί, θηριοδαμαστές, ντισκ τζόκεϊς, σκηνογράφοι, σκηνοθέτες, βοηθοί σκηνοθέτη, σεναριογράφοι, αμπιγιέζ, κομμωτές, ενδυματολόγοι, βοηθοί ενδυματολόγου, υποβολείς, φωτιστές, ηχολήπτες, διευθυντές φωτογραφίας, ηλεκτρολόγοι, παραγωγοί, βοηθοί παραγωγής, εκτελεστές παραγωγής, μουσικοί, ντράμερς, είναι κάποιες από τις ειδικότητες που αντιμετώπισαν σοβαρό πρόβλημα στο διάστημα της πανδημίας. Ε, κάποιοι από αυτούς θα δουλέψουν εκείνο το βράδυ και κάποιους από αυτούς θα τους έχουμε καλεσμένους.

Φορέστε τα καλά ή τα κακά σας, πάρτε την παρέα σας και πηγαίνετε σε κάποιο εστιατόριο να φάτε. Οι υπόλοιποι ελάτε στην παράστασή μας.

Απαγορεύεται το λίκνισμα, για καλό και για κακό πάρτε αντιολισθητικές αλυσίδες!

Μαζί του στη σκηνή οι μουσικοί Κώστας Μιχαλός και Γιώργος Καρδιανός στις κιθάρες, Χρήστος Καλκάνης στο κλαρινέτο και στα πλήκτρα, Άλεξ Μυλωνάς στο μπάσο, Ναταλία Κοκώση στα κρουστά και στην ιρλανδική φλογέρα και Χάρης Παρασκευάς στα τύμπανα.

Info

«Σταυρός του Νότου» Κεντρική Σκηνή

Εισιτήριο θέασης: 12 ευρώ (αφορά την είσοδο στον χώρο)

Δευτέρα

Ώρα έναρξης: 21.00

Ώρα προσέλευσης: 20:30

Προπώληση εισιτηρίων στο viva.gr

Πώληση εισιτηρίων θέασης την ίδια μέρα στο ταμείο του καταστήματος

Για κράτηση θέσης καθημένου σε τραπέζι επικοινωνείτε στο τηλ. 210 9226975.

Ο χώρος λειτουργεί αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους ή νοσήσαντες το τελευταίο τρίμηνο.

 

Υποχρεωτική επίδειξη κατά την είσοδο των πελατών: πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης

Τα παραπάνω πιστοποιητικά επιδεικνύονται είτε σε έγγραφη μορφή είτε ηλεκτρονική μέσω κινητής συσκευής.

 

Περισσότερες πληροφορίες & κράτηση εισιτηρίων εδώ.