Σεμέλη, Lunar sessions

Σεμέλη, Lunar sessions

Την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021 στο Block 33 Garden.

 

Με τη χαρισματική φωνή της, που αγγίζει απευθείας καρδιά, και τα τραγούδια της να κινούνται με άνεση σε όλο το φάσμα της μουσικής, από ρεμπέτικα και έντεχνα ως καταιγιστικά πολιτικοκοινωνικά ραπ, η Σεμέλη είναι έτοιμη να σας υποδεχθεί την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου στο Block 33 Garden.

Η νεαρή ερμηνεύτρια, τραγουδοποιός και μουσικός, κόρη του δεξιοτέχνη στο μπουζούκι Γιάννη Παπαβασιλείου, μπήκε από μικρή ηλικία στον κόσμο του πενταγράμμου, έκανε μαθήματα τσέλου και βυζαντινής μουσικής, αγάπησε την παραδοσιακή ελληνική μουσική μέσα από τα ακόρντα της κιθάρας της, ενώ συνεχίζει αδιάκοπα να εξερευνά ετερόκλιτα είδη και συνεργασίες (από τον Μάλαμα έως τον Εισβολέα), έχοντας πλέον αναγνωριστεί ως μια από τις πιο χαρισματικές μορφές της νεότερης μουσικής γενιάς.

Μαζί με την κιθάρα της, τους νταλκάδες και την αυθεντική της ενέργεια, η Σεμέλη ανεβαίνει στη σκηνή του Block 33 Garden την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου.

Πληροφορίες

Block 33 Garden

26ης Οκτωβρίου 33

Ώρα προσέλευσης: 20:00, ώρα έναρξης: 21:00

Τηλέφωνο πληροφοριών: 6949 950530

Είσοδος: 10 €

 

Περισσότερες πληροφορίες & διάθεση εισιτηρίων εδώ 

*Ακολουθώντας τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, προτρέπουμε τους θεατές να αγοράσουν ηλεκτρονικά το εισιτήριό τους και να προσέλθουν νωρίτερα στον χώρο. Κατά τη διάρκεια της παράστασης η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική και η απόσταση ασφαλείας ορίζεται στα 1,5 μέτρα. Σημείωση: Δεν απαιτείται self-test, rapid test ή πιστοποιητικό εμβολιασμού.