Οι BLUE στο 56ο Φεστιβάλ Δημητρίων

Οι BLUE στο 56ο Φεστιβάλ Δημητρίων

Μια μουσική παράσταση για φωνή και πιάνο.

 

H νεαρή ερμηνεύτρια Δήμητρα Σελεμίδου παρουσιάζει μια παράσταση για πιάνο και φωνή με τίτλο "Blue" - ένα μουσικό ταξίδι φτιαγμένο από ελληνικό μπλε χρώμα αλλά και ξένο "feeling blue" ρεπερτόριο. Τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021, ώρα 21.00, στην Αποθήκη Δ΄ στο Λιμάνι. Τη συνοδεύει στο πιάνο, ο Γιάννης Παπαδόπουλος, απόφοιτος του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου, στην κατεύθυνση εκτέλεσης Jazz.

Οι μουσικές της Δήμητρας Σελεμίδου συνθέτουν έναν κόσμο γεμάτο αγαπημένα τραγούδια, που μέσα από τη λιτότητα του μουσικού σκηνικού φανερώνουν τον πυρήνα τους και δίνουν την ευκαιρία στους ακροατές να τα γνωρίσουν και να τα αγαπήσουν από μια νέα οπτική και αισθητική, εμπνευσμένες από την τζαζ μουσική και τον αυτοσχεδιασμό.

Θα απολαύσουμε, λοιπόν,  τραγούδια -σταθμούς της μουσικής διαδρομής όπως το ομώνυμο "Blue" του  Μάνου Χατζιδάκι σε στίχους Άρη Δαβαράκη, αλλά και το σημερινό "Blue" του Γιώργου Κυριάκου σε στίχους Νίκου Μωραΐτη, το "Βυθό" του Αλκίνοου Ιωαννίδη, αλλά και τραγούδια του διεθνούς ρεπερτορίου όπως το "Yukali" και το "Alfonsina y el Mar".

Καλλιτέχνες:

Δήμητρα Σελεμίδου, Tραγούδι

Γιάννης Παπαδόπουλος, Πιάνο

Τιμές Εισιτηρίων: 10€, 8€(μειωμένο)

Προπώληση εισιτηρίων: Κέντρο Μουσικής, Κουντουριώτου 17, ώρες 10.00-18.00, μόνο με   πιστωτική και χρεωστική κάρτα.

    

H παράσταση είναι COVID FREE

  • Οι θεατές εισέρχονται κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης, κατά την είσοδο στο χώρο πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης, που εκδίδεται 30 μέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο, με ισχύ έως 180 ημέρες μετά από αυτόν.
  • Συνδυαστικά με αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό ταυτότητας, προκειμένου να διενεργηθεί έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

Οι παραπάνω υποχρεώσεις περιλαμβάνουν και ανηλίκους, δώδεκα (12) ετών και άνω.