Κώστας Τουρνάς | Summer in the City SKG 2021

Κώστας Τουρνάς | Summer in the City SKG 2021

​Την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021 στην Πλαζ Αρετσούς.

 

Με την αγάπη του στα αληθινά “δικά μας” τραγούδια...αυτά που “βρίσκουν” την καρδιά μας και την αγάπη του κόσμου για δεκαετίες, πιστός σε άρτιες παραστάσεις, αυτό τον χειμώνα έχει ετοιμάσει, για τις παραστάσεις του, μια αναδρομή στά πολλά χρόνια δράσης του μέχρι σήμερα, με νέες εκτελέσεις των πολυαγαπημένων μας τραγουδιών.

Ο Κώστας Τουρνάς είναι όλη του την ζωή μουσικός. Πάντα ήθελε να κάνει διαφορετικά πράγματα, να αποδεσμεύεται από τις όποιες επιρροές και να γράφει αληθινά “δικά μας” τραγούδια...ωαπό αυτά που “βρίσκουν” την καρδιά μας.

Τα πρώτα βήματα του με τους POLL, μας  άφησαν εντελώς διαφορετικά τραγούδια από όσα είχαν ακουστεί και παρουσιαστεί στην μέχρι τότε ελληνική μουσική σκηνή.

Από τα « ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ» και το " ΑΝΘΡΩΠΕ ΑΓΑΠΑ", μέχρι το " ΚΛΕΒΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ" και το " ΤΟΥΡΝΑΣ '11”, ο καινοτόμος Τουρνάς, ήταν και είναι μόνιμα σε δράση.Η πορεία του γνωστή σε όλους. Αδιάκοπη προσφορά, με μια πλούσια πορεία μέχρι σήμερα.

Στις εμφανίσεις του γίνεται αναδρομή στην σαραντάχρονη πορεία του, που διαρκεί περίπου 2.30 ώρες με την συνδρομή των αγαπημένων του συνεργατών,

ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΣΟΠΑΝEΛΗ (Κιθάρα - Τραγούδι),

ΚΩΣΤΑ ΒΗΧΟ (Μπάσσο),

ΣΤΕΛΙΟ ΠΑΣΧΑΛΗ (Tύμπανα)

ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΚΑΛΑΦΑΤΙΑΔΗ (Πιάνο/Πλήκτρα),

και τον ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΥΝΤΑ (Μίξη Ήχου).

 

Summer in the City - SKG Music Festival!

Ένας νέος πολιτιστικός θεσμός στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, στην πρόσφατα ανακαινισμένη πλαζ Αρετσούς, ενός πανέμορφου παραλιακού, ιστορικού και φιλόξενου χώρου με εύκολη πρόσβαση (Γραμμή 5 ΟΑΣΘ στάση Καμινίκια και μεγάλος χώρος parking).

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00 και η έναρξη της συναυλίας είναι στις 21.00

Με την υποστήριξη του Δήμου Καλαμαριάς και της Δ.Ε.Τ.Ε.Κ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΥΡΝΑΣ

Πλαζ Αρετσούς

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021

Ώρα προσέλευσης: 8.00 μμ

Ώρα έναρξης: 9.00 μμ

Προπώληση: 10 €