Ακρόαση «Λούκυ Λουκ»

Ακρόαση «Λούκυ Λουκ»

Ζητούνται άνδρες και γυναίκες επαγγελματίες ηθοποιοί έως 40 ετών για τη νέα θεατρική παραγωγή «Λούκυ Λουκ».

 

Η Kolossaion Productions και ο σκηνοθέτης Νικορέστης Χανιωτάκης καλούν σε ακρόαση άνδρες και γυναίκες επαγγελματίες ηθοποιούς έως 40 ετών για τη νέα θεατρική παραγωγή «Λούκυ Λουκ», η οποία θα παρουσιαστεί τη θεατρική σεζόν 2022-2023 σε βραδινές παραστάσεις στο θέατρο «Κολοσσαίον» στη Θεσσαλονίκη, στη συνέχεια στην Αθήνα και σε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

Οι πρόβες για την παράσταση θα ξεκινήσουν άμεσα.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να αποστείλουν έως και την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022 ηλεκτρονικά στο audition@kolossaion.com βιογραφικό σημείωμα και 2 πρόσφατες φωτογραφίες (ολόσωμη και κοντινή προσώπου) με θέμα «Ακρόαση Λούκυ Λουκ».

Στην ακρόαση θα κληθούν ηθοποιοί κατόπιν αξιολόγησης των βιογραφικών από τον σκηνοθέτη. Εκτός από την υποκριτική, που είναι το σημαντικότερο κριτήριο, η ικανότητα στο τραγούδι και στον χορό θα παίξουν επίσης σημαντικό ρόλο.

Οι ειδοποιήσεις σχετικά με τη συμμετοχή ή όχι στην ακρόαση θα σταλούν έως τις 25 Ιουνίου 2022. Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, στο θέατρο «Κολοσσαίον», τη Δευτέρα 27 και την Τρίτη 28 Ιουνίου. Οι επιλεγμένοι ηθοποιοί θα ειδοποιηθούν με αναλυτικό e-mail από τον σκηνοθέτη για το τι θα χρειαστεί να ετοιμάσουν πριν έρθουν στην ακρόαση.