Δράσεις

Λίστα Δράσεων

  • Οι Locomondo ζωντανά στη Θεσσαλονίκη

    Οι Locomondo ζωντανά στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 1 Ιουλίου στο Θέατρο Κήπου

     

    ★ Το live των Locomondo είναι μια μεγάλη γιορτή!

    Η μουσική που τους ανέδειξε είναι μια μίξη από reggae, ska, latin, rock και ελληνικών παραδοσιακών ρυθμών. Η μουσική αυτή συνδυάστηκε με τους ελληνικούς στίχους που γράφει ο Μάρκος Κούμαρης και αγαπήθηκαν από το νεανικό κοινό και όχι μόνο. Κάθε live τους μια μουσική εμπειρία. Όταν ανεβαίνουν στη σκηνή, μετατρέπουν τον κόσμο σε μια τεράστια παρέα που την ενώνει ο χορός κι η χαρά, το τραγούδι και τα χαμόγελα!

    Με τραγούδια  όπως «Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα», «Μαγικό χαλί», «80’s» και με  «rap, ska, reggae, hip-hop, dub, ska, reggae, one drop» το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα σταματήσουμε να χορεύουμε!

    Το κοινό τους αποτελείται από μικρά και μεγάλα παιδιά όλων των ηλικιών! Σε κάθε live αυτή η απίθανη και χιλιοτραγουδισμένη μπάντα δημιουργεί μια ατμόσφαιρα εκρηκτική και παρεΐστικη. Έχοντας διανύσει πολλά χιλιόμετρα σε σκηνές και έχοντας πραγματοποιήσει αμέτρητες live εμφανίσεις, ξέρουν πολύ καλά πώς να δίνουν τον παλμό και να ξεσηκώνουν το κοινό με ανεβαστικούς ρυθμούς και να μετατρέπουν κάθε συναυλία σε ένα μεγάλο πάρτι!