Δράσεις

Λίστα Δράσεων

  • «Το σώσε» του Michael Frayn

    Κωμωδία πολλών αστέρων από τις 18 Μαρτίου στο Θέατρο Παλλάς για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.

     

    Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Σμαράγδα Καρύδη, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Στεφανία Γουλιώτη, Γιώργος Χρυσοστόμου και Λένα Παπαληγούρα σε μια ξεκαρδιστική κωμωδία, όπου γίνεται «το σώσε».

    H εμβληματική διάσημη κωμωδία του Michael Frayn «Το σώσε» («Noises off») έρχεται στο Θέατρο Παλλάς από τις 18 Μαρτίου σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη με έναν θίασο αστέρων επί σκηνής!

    Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης σκηνοθετεί για πρώτη φορά καθαρόαιμη κωμωδία, αμέσως μετά την επιτυχία της παράστασης «Το τρίτο στεφάνι», της μεγάλης παραγωγής που κατάφερε να θριαμβεύσει ακόμα και μέσα στην εποχή της πανδημίας, και πάλι στο Θέατρο Παλλάς. Αυτή τη φορά βάζει τη σφραγίδα του σ’ αυτή την ξέφρενη κωμωδία, όχι μόνο οδηγώντας έναν all-star θίασο, αλλά ανεβαίνοντας και ο ίδιος επί σκηνής. Μαζί του, στο οργανωμένο χάος αυτής της αριστοτεχνικά γραμμένης κωμικής φάρσας, πρωταγωνιστούν η Σμαράγδα Καρύδη, ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, η Στεφανία Γουλιώτη, ο Γιώργος Χρυσοστόμου και η Λένα Παπαληγούρα. Την ομάδα συμπληρώνουν ο Γιώργος Ψυχογυιός, η Δάφνη Δαυίδ και ο Γιώργος Ζυγούρης.