Δράσεις

Λίστα Δράσεων

 • Οι Indigo Mood στο 56ο Φεστιβάλ Δημητρίων

  Την Πέμπτη 07 Οκτωβρίου 2021, ώρα 21.00, στην Αποθήκη Δ΄ στο λιμάνι.

   

  Οι Indigo Mood είναι μια όμορφη μουσική παρέα. Την Πέμπτη 07 Οκτωβρίου 2021, ώρα 21.00, στην Αποθήκη Δ΄ στο λιμάνι, θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά στο κοινό του 56ου Φεστιβάλ Δημητρίων, δέκα τραγούδια που ηχογράφησαν το καλοκαίρι του 2020 κι ανάμεσά τους και άλλα ακόμη, όλα με επιρροές από την τζαζ, αλλά και τη μουσική δωματίου, ηχοχρώματα που τους ταιριάζουν και αγαπούν.

   Όταν ο Βαγγέλης Τσοτρίδης σιγοσφύριζε μελωδίες, ετοίμαζε σιγά σιγά το άλμπουμ των Indigo Mood. Κι αυτό γιατί μαζί με τον μαθητή του Κωστή Αντωνόπουλο άρχισαν να παίζουν ντουέτο με ηλεκτρικές κιθάρες το υλικό που είχε έτοιμο και σύντομα τα τραγούδια πήρα το δρόμο τους.

  Τα τραγούδια ωρίμασαν μέσα από συναυλίες και ηχογραφήσεις, ώσπου προέκυψε η ανάγκη να τα ακούσουν με διαφορετικό  τρόπο. Ο Αλέξης Μακατσέλος και ο Νίκος Πανταζόγλου ήταν η φυσική συνέχεια μιας και έχουν συνεργαστεί πολλές φορές με τον Κωστή, και, κάπως έτσι γεννήθηκαν οι Ιndigo Mood, με τις μουσικές ιδέες του καθενός να παίρνουν σχήμα και μορφή.

  Κι είναι πολύ ιδιαίτερο το συναίσθημα να παίζεις την μουσική σου με ανθρώπους που έχεις αναπτύξει μαζί τους βαθιά σχέση...

   

  Καλλιτέχνες:

  Βαγγέλης Τσοτρίδης, ηλεκτρική κιθάρα

  Κωστής Αντωνόπουλος, ηλεκτρική κιθάρα

  Αλέξης Μακατσέλος, τύμπανα