Δράσεις

Λίστα Δράσεων

  • Σεμέλη, Lunar sessions

    Την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021 στο Block 33 Garden.

     

    Με τη χαρισματική φωνή της, που αγγίζει απευθείας καρδιά, και τα τραγούδια της να κινούνται με άνεση σε όλο το φάσμα της μουσικής, από ρεμπέτικα και έντεχνα ως καταιγιστικά πολιτικοκοινωνικά ραπ, η Σεμέλη είναι έτοιμη να σας υποδεχθεί την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου στο Block 33 Garden.

    Η νεαρή ερμηνεύτρια, τραγουδοποιός και μουσικός, κόρη του δεξιοτέχνη στο μπουζούκι Γιάννη Παπαβασιλείου, μπήκε από μικρή ηλικία στον κόσμο του πενταγράμμου, έκανε μαθήματα τσέλου και βυζαντινής μουσικής, αγάπησε την παραδοσιακή ελληνική μουσική μέσα από τα ακόρντα της κιθάρας της, ενώ συνεχίζει αδιάκοπα να εξερευνά ετερόκλιτα είδη και συνεργασίες (από τον Μάλαμα έως τον Εισβολέα), έχοντας πλέον αναγνωριστεί ως μια από τις πιο χαρισματικές μορφές της νεότερης μουσικής γενιάς.

    Μαζί με την κιθάρα της, τους νταλκάδες και την αυθεντική της ενέργεια, η Σεμέλη ανεβαίνει στη σκηνή του Block 33 Garden την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου.

    Πληροφορίες

    Block 33 Garden

    26ης Οκτωβρίου 33

    Ώρα προσέλευσης: 20:00, ώρα έναρξης: 21:00

    Τηλέφωνο πληροφοριών: 6949 950530

    Είσοδος: 10 €

     

    Περισσότερες πληροφορίες & διάθεση εισιτηρίων εδώ 

  • H πανούκλα

    Από την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου έως την Τρίτη 12 Οκτωβρίου στο Θέατρο 104.

     

    Ο γιατρός Ριέ, η Πόλη και η Πανούκλα ξετυλίγουν ένα παράλογο χρονικό τρόμου, επιβίωσης κι ανθεκτικότητας. Όλα ξεκινούν σε μια συνηθισμένη πόλη, όπου οι αρουραίοι αρχίζουν να βγαίνουν από τους υπονόμους και να πεθαίνουν στους δρόμους. Η ζωή των ανθρώπων της αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη, καθώς ο ιός μεταδίδεται ανεξέλεγκτα από τα ζώα στους ανθρώπους και έρχονται αντιμέτωποι με την αρρώστια, τη μοναξιά, τον φόβο, την τρέλα και τον θάνατο. Ο γιατρός Ριέ βάζει στο μικροσκόπιό του το χάος που προκαλεί μια τέτοια κρίση, παλεύει ακατάπαυστα για την υγεία των συμπολιτών του και δίνει όλες του τις δυνάμεις για να πολεμήσει, όχι μόνο την αρρώστια, αλλά κυρίως την απελπισία.

     Ο Ιωσήφ Ιωσηφίδης ,ο Κων/νος Πασσάς, και ο Δημήτρης Μαμιός επί σκηνής ζωντανεύουν το αλληγορικό τοπίο του έργου και αναρωτιούνται για το νόημα της ανθρώπινης ύπαρξης, αφού ακόμη και στις πιο σκοτεινές εποχές «υπάρχουν στον άνθρωπο περισσότερα πράγματα να θαυμάσεις απ’ όσα μπορείς να περιφρονήσεις».

     

    Σημείωμα σκηνοθέτη – Σοφία Καραγιάννη