Δράσεις

Λίστα Δράσεων

  • HAH! For A Tree : "HAH! Featuring" #OnDemand

    ​Από 09 Σεπτεμβρίου έως 30 Σεπτεμβρίου online.

     

    5 Νέα Ταλέντα Του Stand Up Comedy τα σπάνε στο Άλσος Βεΐκου και προσφέρουν τα έσοδα στην we4all για να βοηθήσουν στην δενδροφύτευση των πληγεισών περιοχών.

    Η ΗΑΗ Comedy με την σύμφωνη γνώμη των κωμικών που συμμετέχουν στην παράσταση αποφασίζει να διαθέσει όλα τα έσοδα από την on demand streaming παράσταση «HAH! Featuring» στον Μη Κερδοσκοπικό Περιβαλλοντικό Οργανισμό we4all.

    Είναι ο Γιάννης Μπιλίρης που ανακάλυψε την ευτυχία απ’ όταν έμεινε άνεργος, πήγε σε life coach αλλά δεν ξεκόλλησε ποτέ από τη μπάλα, αφού σίγουρα σε κάποια προηγούμενη ζωή του ήταν επαγγελματίας οδηγός που έπαιρνε τηλέφωνο σε αθλητικά ραδιόφωνα για να διδάξει κόσμο.

    Είναι ο Γιώργος Ξυδιάς που μιλάει για τις διακοπές, τα παράπονα των ψηλών κι άλλα πράγματα που του ήρθαν στο μυαλό, όταν κάποια μέρα στεκόταν περιμένοντας τον ηλεκτρικό και φοβόταν μην τον πιάσουν χωρίς εισιτήριο.

    Είναι η Κέλλυ Ανυφαντή, πτυχιούχος σερβιτόρα, η οποία ήρθε για να γλεντήσει το ρητό «ο πελάτης έχει πάντα δίκιο» και όσους κάνουν catcalling στο δρόμο, ενώ κράζει ανελλιπώς τον άντρα της μοιράζοντας αλήθεια για μακροχρόνιες σχέσεις.